Accessoires voor schuifdeuren

Accessoires

De bediening van de schuifwanden is voor bewoners van woonzorgcentra van groot belang. Daarom biedt ZorgPlus Deursystemen een uitgebreid gamma van mogelijkheden uit bestaande grepen en eigen ontwerp waarbij het bedieningsgemak en comfort van de bewoner centraal staat.

Inkapschelpen

ZorgPlus deursystemen beidt een uitgebreid gamma aan inkapschelpen voor de bediening van de schuifdeuren. Er is keuze uit Inox en aluminium grepen. Indien gewenst kunnen deze gepoedercoat worden met een virus remmende coating voor maximale hygiëne

Beugelgrepen

Beugelgrepen zijn zeer comfortabel bij het bedienen van de deuren. Een solide Inox greep geeft extra houvast voor de bewoner.

Deurhoge grepen

Deze zelf ontwikkelde greep biedt de bewoner en het verplegend personeel een maximale controle hoe de deur bediend wordt.

G grepen

De G grepen maken het mogelijk om een deur volledig weg te laten schuiven zodat een maximale doorgang kan worden verkregen. De dubbele afgeronde grepen voorkomen kwetsuren aan vingers bij het bedienen.

Deurkrukken

Voor binnendeuren en schuifdeuren waar sloten op toegepast worden kan gekozen worden voor Inox deurkrukken.

Haaksloten

Om schuifdeuren te kunnen afsluiten kan er gekozen worden voor de combinatie van sluitstijl met een haakslot. ZorgPlus Deursystemen kiest voor de kwaliteit van Mauer haaksloten met automatische vergrendeling voor een lange levensduur.