Opbouw schuifdeuren

Opbouw schuifdeuren

Opbouw schuifdeuren zijn verkrijgbaar als systemen met volledig muuromvattend kader of als eenvoudige opbouwrail met afdekkap. Elke situatie is anders en vraagt om een pasklare oplossing. Systemen met muuromvattende kaders woorden voornamelijk toegepast in ruimtes waar veel transportbewegingen zoals beddentransport of voedselkarren in keuken omgevingen. De stalen kaders beschermen de wanden tegen de gevolgen van het stoten van bedden of karren.
Voor toepassingen in woonkamers zijn systemen zonder stalen kaders doorgaans voldoende. De wanden kunnen worden afgewerkt met wandtegels of pleisterwerk. Deze afwerkingen geven een huiselijk karakter.

Het schuifdeursysteem met muuromvattend kader is een compleet systeem waar de dagkant afwerking volledig geïntegreerd is in het kader. Speciaal ontwikkeld voor ruimtes met veel transportbewegingen.

Het schuifdeursysteem zonder muuromvattend kader is een systeem zonder dagkant afwerking. Het systeem kan gemonteerd worden op volledig afgewerkte wanden.

De SOW-1 schuifdeur is het basis systeem voor zijdelings gemonteerde schuifdeuren. De geleiderail wordt zijdelings tegen een bouwkundige structuur gemonteerd en voorzien van een afdekkap met kopschotjes die de kopse kanten afdekt.

Topkwaliteit voor een budgetprijs!

De variant SOW-4 kan gebruikt worden in situaties waar een vloerplint is voorzien of als er een verlaagd plafond aansluit tegen de geleiderail.

Het basissysteem SOW-1 kan naast de standaard uitvoering met een houten deurblad, uitgevoerd worden met een glazen deurblad tot maximaal 80 kg.

ZorgPlus LightSlide deurbladen zijn ontwikkeld voor comfortabel gebruik; door gebruik te maken van het lichte EPS als vulling blijven deuren zeer licht en stabiel.

De deurbladen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals HPL deuren, schilderdeuren en fineer deuren. Verder zijn alle randafwerkingen mogelijk als overplakte kantlatten, zichtbare kantlatten, ABS randafwerking en PU aangegoten kantlatten.