Inkapschelpen

Inkapschelpen

Inkapschelpen of komgrepen zijn er in vele soorten en maten. Uit de vele mogelijkheden heeft ZorgPlus Deursystemen een selectie gemaakt die voldoen aan de eisen in de zorg. De inkapschelpen moeten diep genoeg zijn om een goede grip te hebben, maar tegelijk mogen de randen niet scherp zijn zodat kwetsuren voorkomen kunnen worden.

Inkapschelpen kunnen ook indien gewenst worden geleverd met een anti bacteriële poedercoating in elke gewenste RAL kleur.

Indien u echter een andere greep wenst is dat uiteraard mogelijk.

Ovale komgreep die opliggend verlijmd wordt in het deuroppervlak. Verkrijgbaar in Inox of gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur inclusief anti bacterieel

Rechthoekige Inox greep die opliggend verlijmd wordt in het deuroppervlak. Verkrijgbaar in Inox of gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur inclusief anti bacterieel

De Cridea Carré is een G greep die in de kopse kant van het deurblad wordt gemonteerd. Om kwetsuren bij het bedienen te voorkomen is de voorkant afgerond. De greep wordt verlijmd aangebracht.

De DP 160*50 greep is een greep met Inox look en door de ronde randen geeft deze greep een aangenaam gevoel bij het bedienen van de deur. Deze grepen worden verlijmd in het oppervlak. De DP160*50 greep is niet verkrijgbaar in een RAL kleur.

De aluminium greep FSB 4211 is een ondiepe gladde greep zonder randen en wordt zichtbaar geschroefd op het deuroppervlak.

De aluminium greep FSB 4212 is een ondiepe gladde greep zonder randen en wordt zichtbaar geschroefd op het deuroppervlak.

Indien u eigen wensen heeft om de deur te bedienen geeft ZorgPlus u de mogelijkheid om maatwerk te kiezen. Zo is de greep SKW een voorbeeld van een greep die speciaal werd geproduceerd voor een project.