Schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen

Of u nu weinig of veel ruimte voor een schuifdeur heeft, wij hebben steeds een passende oplossing voor u. Of we bedenken samen met u een oplossing!
Zo kunt u kiezen uit plafondhoge schuifdeuren of schuifwanden, opbouw schuifdeuren of inbouw schuifdeuren. Uw wensen en eisen staan steeds centraal is onze oplossingen.  De kernwaarden waar een schuifdeur aan dient te voldoen zijn: Bedieningsgemak- Onderhoud – Budget.
Voor uw bewoners en verplegend personeel moet het gemakkelijk zijn om de schuifdeur met weinig kracht en moeite te kunnen openen. Een ZorgPlus LightSlide deur kunt u met 1 vinger verschuiven. Zo wordt een deur geen belemmering!
Deze werking moet ook gegarandeerd blijven voor lange periode; onderhoud moet zich beperken tot het reinigen van de deuroppervlakken en mag niet meer zijn dan dat!  U krijgt van ons 6 jaar garantie op de werking van de systemen omdat wij overtuigd zijn van het feit dat onze systemen jarenlang zonder technisch onderhoud blijven functioneren! De zorg voor uw bewoners is immers uw hoofdzaak!
Uw budget wordt bepaald door de installatiekosten en de onderhoudskosten. De ZorgPlus schuifwanden zijn ontworpen om snel en goed geplaatst te kunnen worden, waardoor de installatiekosten laag blijven.  Omdat ook de kosten van het onderhoud over een lange periode laag zijn blijft het totaal budget dus ook laag.

Realisaties van onze systemen in België

Bekijk alle projecten

De keuze van een schuifdeur wordt door verschillende factoren bepaald. ZorgPlus Deursystemen BV kan u ondersteunen bij het maken van de juiste keuze zodat u de beste oplossing voor uw project krijgt.